Fakturera som privatperson

Fakturera som privatperson

Nu kan du snabbt och enkelt skicka fakturor som privatperson med Cansolo (läs om oss).

Fakturera utan företag, anlita medarbetare utan att anställa

Vi hanterar fakturering, skatter, avgifter och moms för dig som egenanställd. Vi erbjuder omfattande försäkringsskydd. Vi hanterar betalning av din lön och bevakar dina fakturor. Möjlighet till expressbetalning inom 24 timmar.

Du behöver inte tänka på att deklarera moms och inkomst till Skatteverket, vi tar hand om det inom ramen för vår tjänst. Rent formellt blir du visstidsanställd av oss och får behållningen från din fakturering utbetald som vanlig lön, och vanlig lön för privatpersoner deklareras som vanligt en gång per år mot Skatteverket direkt.

Fakturera som privatperson

Har du en granne som vill att du hjälper honom med sina datorer? Eller ska du spela i bandet på bröllopet till en bekant? Vill du sälja bilder som du tar när du hobbyfotograferar? Eller varför inte sälja dom där goda kakorna som du brukar göra till lokala ICA-handlaren?

Tidigare kanske det inte gick att genomföra dessa ‘gigg’ enkelt, att jobba vid sidan av med en egen hobbyverksamhet eller sin dröm. Då var man tvungen att ha egen firma eller ett bolag med all den administration i form av bokföring och deklaration mot Skatteverket som krävs. Nu slipper du det!

Genom egenanställning via Cansolo kan du fakturera dina kunder precis som ett företag gör, men du slipper ha eget bolag. Dina pengar betalas ut som vanlig lön från Cansolo så du slipper deklarera som företagare. Av beloppet du fakturerar så utbetalas 52% till dig, resterande del 44% utgår i form av skatt och Cansolos avgift på 3,95%. Din kund får en faktura som det står Cansolo på eftersom det är Cansolo som är företaget som fakturerar din kund, i fakturerat belopp ingår moms.

Prova på redan idag, testa vår lönekalkylator nu genom att klicka här eller skapa ditt konto nu genom att klicka här.

Kom igång och skapa konto för din egenanställning redan idag

Det är enkelt att registrera sig som medarbetare hos Cansolo . Ange endast e-post och lösenord för att komma igång.

SKAPA ETT KONTO