fbpx

Förmåner

Som egenanställd på Cansolo har du möjlighet att ta del av ett antal förmånliga erbjudande med utvalda samarbetspartners.  Har du tips på något ytterligare samarbete som kan vara av värde för oss på Cansolo eller har frågor kring något befintligt erbjudanden, Kontakta oss gärna!

Aktuella samarbeten

Bruce – Ett kort, 500 studios!

Bruce är ett medlemskap i en app som ger dig tillgång till över 500 studios, gym och andra träningsanläggningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Genom medlemskapet hos Bruce får du tillgång till partners inom bland annat klättring, gym, yoga, simning, fighting, paddeltennis, crossfit m.m.
Som ny användare hos Bruce får du 50% rabatt första månaden när du väljer BASE eller BLACK. Detta medlemskap går att testa bara en månad så du behöver inte binda upp dig på en längre period för att testa. För att ta del av erbjudandet kontakta oss på info@cansolo.se.


Nordic Wellness

20 % rabatt på alla Nordic Wellness anläggningar (förutom på Exclusive där det utgår 15 %). Erbjudandet gäller på årskort eller längre medlemskap, fram till den 31/3 2023. Erbjudandet gäller inte på redan nedsatta kort och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Vid tecknandet av ovanstående kort är det viktigt att ange Cansolo samt uppvisa bevis på anställning som lönespecifikation. Medlemskort fr. 100:-/p.p tillkommer. Vid autogiro tillkommer en avgift 249:-/p.p.


Fitness 24 Seven

Du betalar endast 2 595 kr för ett 12 månaders medlemskort på Fitness 24 Sevens. I priset ingår startavgifter. Ordinarie pris är 3244 kr. Kortet gäller på alla klubbar i hela Sverige och även på deras anläggningar i Norge, Finland och Polen. Erbjudandet gäller t o m 2021-12-31 och inte för autogiro utan kortet kan endast köpas kontant och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vid tecknandet av ovanstående kort är det viktigt att ange Cansolo samt uppvisa bevis på anställning som lönespecifikation.


Yta.se

yta.se är en effektiv och modern marknadsplats för kommersiella lokaler och kontor. De har avtal med alla kontorshotell i Stockholm och kan i många fall ordna bättre erbjudanden på kontorshotellen än om man ringer in själv.
Gå direkt till alla kontorshotell i Stockholm