Förmåner

Som egenanställd på Cansolo har du möjlighet att ta del av ett antal förmånliga erbjudande med utvalda samarbetspartners.  Har du tips på något ytterligare samarbete som kan vara av värde för oss på Cansolo eller har frågor kring något befintligt erbjudanden, Kontakta oss gärna!

Aktuella samarbeten

Bruce – Ett kort, 100 studios!

Bruce är ett medlemskap i en app som ger dig tillgång till över 100 studios, gym och andra träningsanläggningar i Stockholm och Göteborg. Genom medlemskapet hos Bruce får du tillgång till våra partners inom bland annat klättring, gym, yoga, simning, fighting, paddeltennis, crossfit och mer.
Du bokar pass och checkar in enkelt direkt i appen. Varje anläggning som är ansluten till Bruce har en QR-kod som du skannar både för pass-incheckning och när du vill träna öppen (egen) träning.


Nordic Wellness

Cansolo-anställda har följande rabatter på Nordic Wellness träningskort i Sverige.

Medlemskort 12mån Guld +  3 750:- (313 kr/mån), ord 5 340:-
Alla klubbar – Styrketräning, konditionsträning, gruppträning
Medlemskort 12mån Guld  3 400:- (283 kr/mån), ord 4 740:-
Alla klubbar – Styrketräning, konditionsträning
Medlemskort 12mån Silver +  3 400:- (283 kr/mån), ord 4 740:-
En klubb – Styrketräning, konditionsträning, gruppträning
Medlemskort 12mån Silver  3 000:- (250 kr/mån), ord 4 140:-
En klubb – Styrketräning, konditionsträning


World Class

Cansoloanställda har 20 % rabatt hos World Class anläggningar i Alvik, Slussen, Sundbyberg och Vasastan. Vi har även ett förmånligt avtal gällande PT timmar där du får ett startpaket på 3 timmar personlig träning för ett pris på 1 595 kr istället för ordinarie pris 1995 kr.


Fitness 24 Seven

Anställda hos Cansolo har rabatt på Fitness 24 Sevens träningskort och betalar endast 1 995 kr för ett 12 månaders medlemskort. Ordinarie pris är 2 695 kr. Kortet gäller på alla klubbar i hela Sverige och även på deras anläggningar i Norge, Finland och Polen.


Yta.se

yta.se är en effektiv och modern marknadsplats för kommersiella lokaler och kontor. De har avtal med alla kontorshotell i Stockholm och kan i många fall ordna bättre erbjudanden på kontorshotellen än om man ringer in själv.
Gå direkt till alla kontorshotell i Stockholm